L'ENTITAT > Què oferim als nostres socis?

Què oferim als nostres socis?

Pertanyer a JOVENTUTS MUSICALS DE TARRAGONA et permet assistir a tots els concerts organitzats per l’entitat. En cada Curs els concerts es distribueixen en tres Temporades: Hivern, Primavera i Tardor i cada Temporada la componen entre 6 i 8 concerts. Abans del inici de cada Cicle rebràs a casa la Programació complerta del Cicle i les entrades d’accés als concerts.


Tots els concerts organitzats per l'entitat són amb artistes de contrastada qualitat artística a nivell europeu i mundial, però sempre dins les possibilitats del nostre pressupost, la qual cosa implica una tasca comuna de captació d’associats en vers del millorament de la programació.

Pertànyer a JOVENTUTS MUSICALS DE TARRAGONA es participar en la promoció dels artistes i la musica feta a casa nostra,  en la mesura de les disponibilitats i sense perdre el nivell de qualitat que ens auto - exigim a l’hora de conformar la programació.

Es objectiu primordial d’aquesta Junta que els musics i la musica de la nostra terra hi siguin representats en la programació de forma habitual.

 

A la nostra web hi trobaràs informació musical del nostre entorn i la documentació referent a la Societat, la programació, els concerts i activitats pròpies que s’organitzen. La pagina web i el m@il deuran ser una forma de contacte personal, directe i ràpid entre la Junta i el col·lectiu social que la conforma.


Ser soci implica un bon avantatge econòmic per al soci i col·laborar en la difusió cultural del nostre país.

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya