PROGRAMACIÓ ANTERIOR > Temporada d'hivern 2016

NOELIA COTUNA

Data09/04/2019

Hora20:00h

Lloc Teatre Metropol (Tarragona)

Noelia Cotuna, arpa

 

Un programa per donar a conèixer la versatilitat de l'arpa i gaudir d'un repertori variat el qual abraça des de l'època del barroc fins als segure XXI. Una oportunitat única per apropar-se a aquest instrument i descobrir les seves infinites possibilitats. El progama inclou obres de varis compositor espanyols, com peces de Bach, Fauré i Hindemith, entre d'altres.

 

1r PREMI D'ARPA 88è CONCURS PERMANENT (BANYOLES, 2017)

Guanyadora del 88è Concurs Permanent de Juventuts Musicals i EMCY Prize, a més de North London Camac Harp Competition i Suoni d'Arpa International Harp Contest. Als seus 17 anys, la Noelia Cotuna ha sigut guardonada amb més de 20 premis en diversos concursos internacionals.

Natural de Castelló, va començar a torcar l'arpa als 6 anys, i dos anys més tard va seguir els seus estudis amb l'Ana Martínez en el CPM de València. Va acabar les Ensenyances Professionals al 2016, conseguint el Premi Professional de Música en Arpa i Música de Càmara, i el Premi Beca de la RSEAPV. Va ser arpista convidada de la JOGV al 2013 i va ser la primera arpa titular fins al 2018, a més de ser reserva de la GMJO durant el 2017. La Noèlia va ser seleccionada al 2015 en el Proyecto Talentos de la Orquesta Sinfònica de Madrid i va ser la guanyadora del concurs Talentos-Solistas 2017.

Va fer el seu debut com a solista interpretant el Concert per a Arpa de Dittersdorf conjuntament amb l'Orquestra de València. Actualment toca com a solista, músic de càmera i d'orquestra a les sales més prestigioses d'Espanya, Londres i altres ciutats europees. Regulament rep classes de música antiga amb en Frances Kelly, i a participat a masterclasses amb Fabrice Pierre, Marie Pierre Langlamet, Cristina Montes, Sylvain Blassel, Park Stickney i Rachel Maters, Elizabeth Fontane-Binoche, entre d'altres.

Quan tenia 15 anys li van oferir una plaça a Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance de Londres, des d'on actuament estudia amb la Gabriella Dll'Olio. La Noèlia ha rebut ajuts de Rosamund Mott i Trinity Colege London Scholarships, i beca AIE.

 

Programa:

J. Guridi: Viejo Zortzico

J. S. Bach: Suite no. 1. pour le lute, BWV 996 (arr. M. C. Jamet)

L. Spohr: Variations sur l'air je suis encore dans mon printemps, op. 36

G. Fauré: Impromptu op. 86

P. Hindemith: Sonate für harfe

H. Renié: Danse des lutins

C. Salzedo: Concert Fantasy on Lara´s "Granada"

 

 

 

 

 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya