PROGRAMACIÓ ANTERIOR > Temporada de Tardor 2016 - Hivern 2017

ASIA JIMÉNEZ i JORGE NAVA

Asia Jiménez, violí
Jorge Nava, piano

L.V. Beethoven, W.A. Mozart, C. Debussy, M. Falla

Data14/02/2017

Hora20:00h

Lloc Teatre Metropol (Tarragona)

PROGRAMA:

Mozart: Sonata KV 379 en sol major
Beethoven: Sonata n. 8
Debussy: Sonata L140 
Falla: Suite populaire

 

Asia J. Antón de Vez
La violinista catalana Asia J. Antón de Vez va començar els seus estudis de música a l’edat de quatre anys amb Evelio Tieles i Heriberto Fonseca al Conservatori del Liceu de Barcelona, on es va graduar el juny de 2015 amb matrícula d’honor com a alumna de Kai Gleusteen mentre continuava rebent classes de Sergey Fatkulin a Madrid.
L’Asia està cursant ara un màster en interpretació al Royal College of Music de Londres amb el professor Jan Repko i sota l’atenció del violinista Mark Messenger. Ha ofert recitals a diferents països europeus com Itàlia, França, Alemanya i Suïssa i ha estat guardonada a diversos concursos a Catalunya i Espanya. Ha tocat al Palau de la Música catalana i a l’Auditori de Barcelona.
Com a músic de cambra ha mantingut una trajectòria activa amb el Trio Bruckner, va ser membre d’aquesta formació durant quatre anys durant els quals van tocar a diferents sales d’Espanya i van participar en diferents festivals arreu d’Europa com el Felix Mendelssohn Festival a Hamburg. En aquest moment forma un duo de violí i piano amb el pianista Jorge Nava i participa en diferents projectes de corda a Londres.
Com a solista ha tocat amb l’orquestra del Conservatori del Liceu, l’orquestra del Festival Internacional de Música de Córdoba i l’orquestra Behotsik entre d’altres. Va estar convidada a participar en el Sion Festival a Suïssa pel violinista Pavel Vernikov l’estiu passat i ha tingut l’oportunitat d’aprendre de grans mestres com ara Eberhardt Feltz, Itzhak Rashkovsky i Arnold Steinhardt entre d’altres.
En aquest moment l’Asia prepara la gravació del seu primer CD amb KNS Classics. Toca un Ferdinand Gagliano cedit amablement per un benefactor privat.

 

Jorge Nava
L’admiració de la critica especialitzada i l’estima del públic reafirmen a Jorge Nava com una de les majors promeses del panorama pianístic espanyol. Natural de Santander, va iniciar els seus estudis musicals amb Irina Efanova al Conservatori de Musica de Bolívia. Va obtenir el Grau Superior a Barcelona sota la tutela de Stanislav Pochekin. Actualment cursa un Màster en Interpretació al Royal College of Music com a alumne de Dmitri Alexeev. 

Durant la seva carrera ha rebut ajuda econòmica de la Fundació Botin,  l’Associació de Intèrprets i Executants d’Espanya, i el Royal College of Music. Jorge ha estat guardonat amb nombrosos premis internacionals, entre els quals destaquen: Intercentres Melòman, Concurs Infanta Cristina, Concurs Permanent de Joventuts Musicals, Concurs Internacional Maria Canals, Manhattan International Competition.
Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica Nacional de Bolívia, Orquestra de RTVE, Orquestra Filharmonia de Madrid, Orquestra Simfònica de la regió de Murcia i Orquestra Filharmònica de Medellín entre d’altres. Ha ofert recitals en sales com el Palau de la Musica Catalana, Auditori Nacional de Musica, Amaryllis Fleming Concert Hall, i a Europa i Sud-americà en ciutats com La Paz, Santa Cruz de la Sierra, Vinya del Mar, Medellín, Santander, Bilbao, Màlaga, Montmorillon, Sant-Germain, Hamburg, Stuttgart, Londres entre altres.
Les seves actuacions han estat reproduïdes per RNE, Catalunya musica, TVE i TV3.

 

Programa: 
Mozart: Sonata KV 379 en sol major
Beethoven: Sonata n. 8
Debussy: Sonata L140 
Falla: "Suite populaire"

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya