PROGRAMACIÓ ANTERIOR > Temporada de Primavera 2017

L’AMOUR EST UN OISEAU REBELLE: A L’ENTORN DE “CARMEN”

Cristina Segura, mezzosoprano
Josep Surinyac, piano

Obres de G. Fauré, C. Debussy, M. Ravel, Massenet, D. Xostakòvitx, F. Obradors, 
M. de Falla, G. Bizet.

La mezzo Cristina Segura proposa un recital fascinant a l’entorn del mite de Carmen, la darrera obra de Bizet i l’òpera francesa més representada arreu, amb un programa que inclou obres d’autors que, seguint Bizet, van adoptar Espanya com a font d’inspiració.

Data20/06/2017

Hora20:00h

Lloc Teatre Metropol (Tarragona)

Cristina Segura es forma al Conservatori del Liceu, a la Haute École de Musique de Genève i en lied al Koninklijk Conservatorium. Ha rebut lliçons de C. Ludwig, K. Widmer, D. Baldwin, A. L. Chova, W. Rieger i H. Deutsch, entre d’altres. Ha estat premiada al Concurs Mirabent i Magrans, al Concurs de les Corts i al Curs de Lied de JME. Com a solista d’oratori ha ofert una gira per Suïssa i clausurat el festival Bachcelona. Com a solista d’òpera ha actuat al Teatro de la Zarzuela i a l’Opéra de Lausanne. Com a intèrpret de lied ha cantat al Palau de la Música, ha inaugurat el Curs de Lied de Capellades i la Fête de la Musique de Ginebra. Ha estat resident en el Festival d’estiu d’Alella-Músics en residència i escollida Jove Promesa del festival de lied LifeVictoria.

Per a més informació: www.cristinasegura.com 

 

Programa:

G. Fauré: Notre amour, Prison i Au bord de l'eau C. Debussy: Trois chansons de Bilitis M. Ravel: Chanson espagnole J. Massenet: Guitarre, Élégie i Nuit d’Espagne D. Xostakòvitx: Cançons espanyoles, op. 100 (selecció) 
F. Obradors: Canciones clásicas españolas (selecció)
M. de Falla: Siete canciones populares españolas (selecció)
G. Bizet: Adieux de l’hôtesse arabe i Ouvre ton coeur. Sérénade i Carmen (selecció) 

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya