Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notícies

NEUS MAR Quintet presenta "Cromatismes"

Diumenge, 11 de març de 2018, a les 19h. Auditori Fòrum Berger Balaguer. Vilafranca del Penedès.
11/03/2018

Concert presentat per Fundació Pinnae

 

NEUS MAR QUINTET

Cromatismes

 

Neus Mar i Imma Presas, acompanyades per Emilio Sánchez, Pep Rius i Silvia Pedret, ens presenten el seu nou disc Cromatismes. Un espectacle de música i color amb el que pretenen emocionar al públic a través de grans èxits de tots els temps. Un repertori ordenat segons el color i l’emoció que desperta cadascuna de les peces.

Cromatismes és una barreja de veu, llum i música on es podrà gaudir de cançons com La Vida es Bella (Noa), Aleluia (Leonard Cohen), Vestida de Nit (Càstor Perez i Glòria Cruz) i Mediterráneo (Joan Manuel Serrat), entre d’altres.

Tot allò que percebem amb la música provoca en nosaltres un seguit de reaccions emocionals que ens poden portar de la nostàlgia a l’alegria en qüestió de segons, passant per un munt de sentiments possibles.

Tot allò que percebem a través del color ens aporta missatges i sensacions molt diversos que tenen una gran influència en les nostres emocions ja que evoquen diferents significats, la puresa del blanc, la vida del groc, l’esperança del verd, la passió del vermell… i quan la llum t’envolta i tot plegat ho vesteixes amb una cançó que t’hi porta, et trobes immers en Cromatismes

Neus Mar i Imma Presas, acompanyades per Emilio Sánchez i Pep Rius, dos colors de veu molt diferents que s'uneixen per cercar, a cada nota, l'arrel de cada sentiment.

 

Formació:

Neus Mar (veu) 

Imma Presas (veu) 

Emilio Sánchez (guitarra i veus) 

Pep Rius (guitarra i contrabaix)  

Silvia Pedret (veu en off) 

Pere Costa (text) 

Jordi Borrell (tècnic de so i llums)

 

 

TAST DE CAVA I CATÀNIES. Després del concert ens retrobarem, artistes i públic, a la Sala d’Exposicions per fer un tast de cava i catànies.

 

ENTRADES

Preu entrada: 10 €

Es poden adquirir al portal topticket.cat i a la taquilla de la Sala d’Exposicions del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18 a 20h, i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h).

 

CONCERT SOLIDARI a benefici de la Creu Roja de l’Alt Penedès (Programa de Suport a l’Alimentació Infantil).

 

 

 

 

 


0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya