Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notícies
Documents adjunts:

GRANADOS I L'ESPURNA DE LA FELICITAT

Diumenge 29 d'abril de 2018, a les 18 hores. Auditori Fòrum Berger Balaguer. Vilafranca del Penedès.
13/04/2018

EL NEN INFINIT

 

Clara del Ruste, actriu i clown - Emili Brugalla, piano

 


Granados i l'espurna de la felicitat 
és un espectacle musical entorn de la vida del pianista i compositor Enric Granados. El relat biogràfic, les músiques que ell va escriure, les anècdotes i experiències vitals que va travessar, les persones que va conèixer, tots junts aniran desplegant-se amb un gest tendre i rialler, en clau de clown. Aquesta proposta vol alimentar "l'espurna" de l'amor a la música que abasta totes les edats i que va guiar a Granados durant tota la seva vida fins a crear la seva escola de música a Barcelona. Granados i l'espurna de la felicitat està doncs pensat tant per a nens com per a gent adulta, on cada edat hi podrà trobar les seves complicitats i les seves afinitats musicals i escèniques. Aquest espectacle vol celebrar al mateix temps el 150è aniversari del naixement del mestre Enric Granados.

 

El nen infinit és un projecte teatral i musical que ha reunit a Clara del Ruste, actriu i creadora, i a Emili Brugalla, pianista, per fer arribar la música clàssica a un públic familiar que ajunti petits i grans compartint el mateix gaudi escènic. Amb contes propis i altres narracions volen establir un joc teatral que enllaci la paraula, el gest, la rialla, la màgia i la música tot creant una experiència musical diferent al concert convencional.

 

Granados i l'espurna de la felicitat

Programa:

E. Granados: Contes de la joventut

E. Granados: Fragments de l'òpera Maria del Carmen

E. Granados: Danza Española VII (Valenciana)

E. Granados: La Maja y el Ruiseñor (fragment)

I. Albéniz: Tango

W. A. Mozart: Sonata Kv 545

F. Schubert: Moment musical D.780 (núm. 3)

FChopin: Nocturn pòstum


 

TAST DE CAVA I CATÀNIES. Després del concert ens retrobarem, artistes i públic, a la Sala d’Exposicions per fer un tast de cava i catànies.

 

ENTRADES

Preu entrada: 8 €

Menors fins a 12 anys, entrada gratuïta, sempre que vagin acompanyats d'adults. .

Es poden obtenir, tant les de pagament com les invitacions per a infants, al portal topticket.cat i a la taquilla de la Sala d’Exposicions del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18 a 20h, i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h).

 

CONCERT SOLIDARI a benefici de la Creu Roja de l’Alt Penedès (Programa de Suport a l’Alimentació Infantil).

 

ENTREVISTA A EMILI BRUGALLA: "El llenguatge del clown ens permet captivar els més petits fent ús de l'expressió franca, tendra, alegre, juganera que li és pròpia, i amb dosis d'humor i ironia per als més grans". Podeu llegir l'entrevista en el document adjunt.


 

Més informació: www.facebook.com/elneninfinit

Una proposta de: Any Granados

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya