Subscriu-te a la
 
HISTÒRIC CONCERTS (des de 2015) > 2017
Altres imatges de l'esdeveniment:
 

SERRAT SENSE SERRAT

Concert presentat per Fundació Pinnae.

Data09/04/2017

Hora19:00h

Lloc Auditori Fòrum Berger Balaguer. Vilafranca del Penedès.

JOSEP MAS 'KITFLUS' i

RICARD MIRALLES

 

CONCERT A DOS PIANOS

 

Un gran concert que actualment està de gira per arreu de l’estat i que ha tingut un clamorós èxit tant del públic com de la crítica musical. El propi autor de les lletres, en Joan Manuel Serrat, els dóna tot el seu suport artístic.

 

Un duo de pianos a dalt l’escenari que farà les delícies de les cançons i ritme d’en J. M. Serrat. Aquest concert és actualment un dels més esperats a molts auditoris i programacions musicals per la seva qualitat i calidesa, en permetre escoltar a la vegada dos grans pianistes.

 

TAST DE CAVA I CATÀNIES. Després del concert ens retrobarem, músics i públic, a la Sala d'Exposicions per fer un tast de cava i catànies.

 

ENTRADES

Preu entrada: 12 €.

Es poden adquirir al portal topticket.cat i a la taquilla de la Sala d'Exposicions del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h).

 

CONCERT SOLIDARI a benefici de la Fundació L'Espiga.

 

 

HAN ESCRIT SOBRE "SERRAT SENSE SERRAT":

 

La idea del disc del Serrat va sorgir durant una gira amb el Joan. Amb en Kitflus toquem coses a dos pianos mentre estem assajant i preparant el repertori. Arran d’això vam pensar que estaria bé fer alguna cosa a dos pianos. [...]  Havíem de fer alguna cosa que fos original i que resultés familiar i emotiva per al públic. Ens vam adonar que teníem davant una obra amb una qualitat i una riquesa excepcionals, com es l’obra del Joan Manuel Serrat. Complia totes les expectatives, perquè és una obra rica i excepcional, d’una gran qualitat i a sobre juga amb la gràcia que la gent coneix les cançons i les melodies.

Ricard Miralles a Núvol.com

 

¿Cap tot el món de Joan Manuel Serrat en dos pianos? No, és clar, però quan els dos pianistes són Kitflus i Ricard Miralles la cosa canvia i molt. Pocs músics coneixen tan bé l’univers serratià; durant dècades l’han acompanyat pels escenaris de mig món i, sobretot, han vestit les seves cançons amb vestits a mida d’autèntic luxe.

El novembre de 2015 Serrat (i amb ell Kitflus i Miralles) concloïa la gira internacional de la seva Antologia desordenada. Tocava descansar però els dos pianistes són autèntics culs inquiets i van decidir llençar el merescut descans per la finestra i tornar a la carretera, per descomptat amb Serrat però, aquest cop, sense Serrat. En un espectacle per a dos pianos de cua s'han reunit algunes de les millors composicions del cantautor, en noves versions que busquen la poesia precisament en l'absència de la paraula. 

Miquel Jurado, a El Pais.com

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya