Subscriu-te a la
 
48è CONCURS DE JOVES INTÈRPRETS DE PIANO DE CATALUNYA - 2018 > Inscripcions

Inscripcions

INSCRIPCIONS

Us podeu inscriure al Concurs, com a màxim fins a les 24 h del dia 15 de juny de 2018, emplenant i enviant telemàticament el formulari que seguirà més avall, que comprèn els quatre documents següents:

 

1) BUTLLETA DE SOL.LICITUD D'INSCRIPCIÓ, i, dins d'ella, a la secció Documentació que acompanya:

   2) DOCUMENT NACIONAL D'IDENTITAT (anvers i revers), o PASSAPORT

   3) FOTOGRAFIA ACTUAL (o recent), tipus carnet o artística 

   4) COMPROVANT BANCARI DEL PAGAMENT DELS DRETS D'INSCRIPCIÓ 

 

Abans d'emplenar el formulari, recomanem la lectura del punt *Tramesa de la Butlleta d'inscripció i demés documents requerits, que trobareu a l'apartat 'Preguntes freqüents i qüestions d'interès" d'aquesta mateixa secció del web.

 

En el moment d'omplir la butlleta, les obres assenyalades com a "Obra elegida" es faran constar en el mateix ordre en que es demanen a la base 3ª, amb indepedència que el dia de la prova qualificadora el concursant les pugui interpretar en un ordre diferent, tal com preveu la base 6ª.

 

Particularment important és tenir en compte que després de clicar, al final, "Enviar formulari", ha d'aparèixer en pantalla un missatge del sistema que digui: "Gràcies, heu fet la inscripció satisfactòriament; en breu ens posarem en contacte".  Si no aparagués aquest missatge, voldria dir que no s'hauria tramès la inscripció i, per tant, caldria repetir el procés d'enviament del formulari. En cas de dubte, podeu trucar al tel. 608 46 22 66.

 

 

 

***HA FINALITZAT EL TERMINI D'INSCRIPCIONS***

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya