ALTRES ACTIVITATS > Concerts

CLUB SHANGA EN CONCERT

Veu: Farai Baramasimbe. Teclats: Trust Matombo. Guitarra: Musa Maruva. Percussions: Vongai Makonde. Baix: Aggabu T. Nyabinde. Cors i percussions: Georginah Mutenda i Perseverance Mataranyika.

Data12/06/2011

Hora12:30h

Lloc Foment Vilanoví C/ Santa MAdrona 1 ( Plaça les Cols) (Vilanova i la Geltrú)

CLUB SHANGA
EL NOU SO DE ZIMBABWE

Veu: Farai Baramasimbe. Teclats: Trust Matombo. Guitarra: Musa Maruva. Percussions: Vongai Makonde. Baix: Aggabu T. Nyabinde. Cors i percussions: Georginah Mutenda i Perseverance Mataranyika.

Guanyadors del Music Crossroads InterRegional Festival 2010, Club Shanga és un septet de Zimbabwe d’afro shangara, una barreja de música panafricana i melodioses veus femenines. "És l’esperit de la cançó el que ens fa ajuntar. Au va! Danseu amb els ritmes de l’Àfrica!”, proclamen en un dels seus temes, cantants en llengua shona. Amb tonades ballables, interpretades amb instruments tradicionals i moderns, veus potents i una posada en escena impactant, la seva també és una proposta compromesa amb els valors de la cultura africana i amb la lluita contra la SIDA.

El programa Music Crossroads va néixer l'any 1995 de la mà de Jeunesses Musicales International (JMI). Destinat a joves d'entre 15 i 25 anys de Zimbabwe, Moçambic, Malawi, Tanzània i Zàmbia, els ofereix oportunitats i promoció per a la seva professionalització en el camp de la música i el desenvolupament de les seves habilitats musicals i socials. En l'actualitat, el programa mobilitza anualment prop de 5.000 músics i un públic de més de 300.000 persones dels cinc països, a través de 40 festivals musicals, gires internacionals i tallers dedicats a la formació musical, els drets dels músics, la interacció social i temes de gènere o prevenció de la sida, organitzats pels centres de formació nacionals. Music Crossroads promou la música tradicional, contemporània i urbana dels joves artistes africans, amb l'objectiu que aquests disposin d'una estructura sostenible en el camp de la música, a la vegada que es reforça la seva presa de consciència en tot el seu potencial i, amb aquesta, la seva inclusió social.

http://www.music-crossroads.net/?q=ca%2Fcontent%2Finici

http://www.myspace.com/clubshanga/

Organitza: Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú, Foment Vilanoví i Music Crossroads Internacional

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya